Navigation

Gastenboek

Sinds 1 juni 2008 zijn wij eigenaren van dit huis. De binnenzijde is geheel vernieuwd. Dat wil zeggen; nieuw laminaat, behang, keuken, deuren, geverfd enz.  De buitenzijde is geverfd, er is een veranda gemaakt, er zijn bomen omgezaagd en de tuin is geordend.

Om uw bericht hier te plaatsen moet u de tekst even als een email naar info@penheden.nl sturen dan zorgen wij ervoor dat deze hier geplaatst wordt.

Reacties:

We hebben ons prima vermaakt, we houden van rust en dat is er prima te vinden. Het huisje is ons ook goed bevallen, een prima plek.

**********

Van 11 tot 18 juli 2009 verbleven wij in huisje Penheden, in Nordmarkshyttan. We hadden er een heerlijke week. Het huisje is prachtig. Van buiten een authentiek Zweeds huis, van binnen helemaal nieuw en modern. Nieuwe keuken, nieuwe bedden, nieuwe apparatuur… echt heel goed verzorgd allemaal. Ook het contact en het maken van afspraken met de verhuurder verliepen allemaal heel soepel. Penheden is een fijn huis voor wie comfort zoekt, en rust, privacy en een prachtige omgeving. Wij zouden het iedereen aanraden.

**********
Wat een daalders plekje!!

Na 2x Finland en 1x Noorwegen hebben wij eindelijk een eland gezien, en niet ver weg maar gewoon in de tuin.

**********

Het was heerlijk hier!  Schitterende omgeving, veel bevers gezien maar helaas geen reeen en/of elanden.

**********

We hebben twee heerlijke weken gehad. De natuur is prachtig. de elanden hebben we gemist, maar wel een vos in de tuin gezien, hij ging lekker in het zonnetje liggen. Ook eekhoorns en waarschijnlijk een bever ( het was schemerig) gezien. Het huis is heerlijk vol grapjes en verassingen, een lachend huis, warm en gezellig.

**********

Wederom fabuleus genoten van ’t zweeds optrekje. Zoals we besteld hadden was het weer prachtig en geen drup regen gezien. Erg actief geweest deze week, geweldig. Voor de tweede maal op rij gigantisch genoten en tot volgend jaar.

**********

Hartelijk dank dat we jullie woning in Nordmark hebben mogen huren afgelopen September.

We hebben erg genoten van ons weekje, mede door jullie prachtige, sfeervolle en speels ingerichte woning met uitstekende bedden, we zijn nl. beiden lang. De keuken was gezellig en zeer compleet.

***********