Navigation

Het Huisje

Het vijfpersoons vakantiehuis voorzien van alle gemakken

By Penheden In

5-persoons vakantiehuis

Penheden is een vijfpersoons vakantiehuis. Het volledig voorzien van alle moderne en tegenwoordige gemakken.

Bij binnenkomst kunt u vanuit de hal naar de badkamer (douche + toilet + wasmachine) en de woonkeuken. De riante woonkeuken is uitgerust met vaatwasser, combi oven, kooktoestel en een grote, gezellige ronde eettafel.

Nederlandse tv en gratis WiFi.

Via de woonkeuken kunt u naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van bankstel en stoelen evenals een tv meubel. De televisie ontvangt door middel van satelliet Nederlandse zenders en heeft een dvd speler. In de woonkamer kunt u in de kast ook allerhande informatie vinden over evenementen en attracties in de ruime omgeving.

Ook is Penheden voorzien van gratis WiFi.

Comfortabel slapen

Tot slot de slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed, een een-persoonsbed, en een kinderledikantje. In de andere slaapkamer bevind zich ook een tweepersoonsbed. Op beide kamers is een ruime kledingkast aanwezig.

DSCN1724

Geniet van de directe omgeving

Tevens beschikt het vakantiehuis over een ruime veranda, veel ruimte rondom, een schuur een afgesloten hondenspeelweide en een kelder. In de schuur staan twee mountainbikes en twee hybride fietsen voor u ter beschikking.